peyzi

vinterjackor

Åh. Måst tipsa om dessa vinterjackor. Så snygga! Lätt dom snyggaste dunjackorna jag har sett hitils. Alla jackor kommer från monroeworld och de kostar runt tretusen kronor. 

Jag har den helsvarta jackan, med svart päls till höger. Det är helt klart den finaste vinterjackan jag haft. Den är kort i modellen och tight. Jag älskar den stora fluffiga pälskragen. Den sitter snyggt på och är riktigt varm och skön att ha på sig, det är det bästa med den. Att den både ser bra ut och håller värmen. Jag gillar att den har fickor med dragkedjor som är rymliga. Jag rymmer min iphone där i, kort och det man behöver om man inte har lust att ta med en väska.

Idag är det första advent. Här har vi inte tänt något ljust eller ätit något juligt fika. Istället har jag och Kevin haft sovmorgon, myst i sängen tills bara för en stund sedan. Senare i eftermiddag ska vi åka till Vetlanda och handla mat för veckan. Det är väl det som händer idag. Vad gör ni på första advent?

a good hairday

Pratade med min vän Elin i telefon i nästan fyra timmar igår. GUD vad jag saknar henne!! Vi pratade om julen, julminnen och så sa vi att om jag kommer hem på jul, så ska jag och hon filma en christmas tag ihop. De skulle vara så himla kul! Vårt "juliga" samtal gjorde att jag kom över min mapp med bilder från min jul förra året och såg bilderna på håret jag hade.. Åh. Ser ni lockarna. Jag hade precis köpt en ny hårförlängning. Mitt hår var så himla fint då! 

Hela dagen igår och dagen innan det har jag suttit och gjort massa julinlägg. Det kommer julklänningar, nyårsklänningar, inspiration för att åka i backen, med täckbyxor och snowboards mm.. Idag tänkte jag leta reda på fina julpynt eller kanske inspiration till hur man kan klä granen. Så lite såna inlägg blir det också. Kommer börja publicera dom första december. Sen ska jag försöka ha så många julinlägg som möjligt hela december ut. Så det blir lite julstämning här i bloggen, så vi kan inspireras och få julstämning ihop fram till jul.

 

Upp