peyzi

american pancakes

Här ser ni frukosten vi åt i morse. Vi åkte till Los Gatos Café och beställde in frukost. Jag passade på att testa amerikanska pannkakor! och vet ni vad, jag gillade det inte alls.. Så jag åt jordgubbarna istället och knappt en halv pannkaka. Nu har jag bara testat här, de kan vara godare på något annat ställe, det vet jag inte.

Det jag har ätit här som är godare än i Sverige är Donuts och cheesecaken jag åt på cheesecake factory. Frukt och sallad här är såå mycket godare, det känns och smakar mycket fräschare än hemma. Här kan man om man vill, beställa hemleverans så som ex Linas matkasse som det finns i Sverige, fast istället för mat och annat är det bara färsk frukt och grönt DIREKT från odlaren. Så lyxigt och fräscht! Annars maträtter överlag som jag har testat hitils, tycker jag att det SER mycket godare ut än vad det är. Jag börjar uppskatta Sveriges mat, GODIS, chips och våra cafér såå mycket mer efter att ha varit här. När man ska ta en fika hemma till exempel, så finns det alltid massor att välja mellan på ett och samma Café. Det är kakor, bullar och olika mackor osv PLUS mat oftast, även om det liksom är ett fikaställe. Ett likadant ställe här, kan det bara ligga någon enstaka, stackars sort. Dipp till chips existerar typ inte, de dom dippar i, ligger i konservburkar och ser ut som Guacamole haha.. Chips? De är det vi kallar tacochips. De jag ska göra när jag kommer hem igen är att köpa en stooor påse lösgodis från hemmakväll och när jag kommer till Kevin ska jag fråga om vi kan ha myskväll med chips och dipp hehe. 

Efter vi ätit frukost bilade vi iväg till Capitola, gick i city och besökte stranden. Imorgon ska jag och min pappa nämligen till Great America!laughingEtt stort nöjesfält. Är så sjukt taggad på det!! Tycker det är barnsligt kul med berg- och dalbanor! Kommer tyvärr inte ta med mig kameran dit, pga av stöldrisk och samma sak gäller mobilen, men också för att mobilen inte ska glida ur fickan i attraktionerna. Även om jag inte fotar kommer jag givetvis berätta om dagen för er. Ni kan gå in på deras hemsida här eller söka på youtube om ni vill se vad för typ av karuseller det finns.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas