peyzi

through my phone lately

Capitola Beach i fredags/  Nytt nagellack från Essie/ Shopping Westfield / The bridge/ En av de brantaste gatorna i SF, här står jag rakt! Benet är böjt för att det lutar så mycket / Capitola/ Amerikanskt godis/ Capitola/ Huset jag bor i nu när jag är här i Los Gatos/ Plånbok moschino/ Gårdagens lunch från resturangen Pedro´s/ Hiking i Sierra Azu

I tisdags var vi som sagt i bergen och hälsade på de som campade, sedan dess så har jag hunnit sola och bada och gått i affärer. Den bästa affären av alla som jag hunnit med i veckan är ULTA. ..Let´s take a moment. Alltså (!!) JAG DÖR, för den cosmetica butiken. De hade sminkmärken som becca, nars, naked, anastasia, nyx, lorac pro, jaa allt! Jag var i himmelriket. Dessutom var det riktigt bra priser också. Sminket jag köpte räknade jag ut att de hade kostat de dubbla, om jag handlat de i Sverige. 

Igår var en rätt mysig dag, började dagen med min favorit ansikstmask från lush och min faster gjorde en jättegod grön smoothie, med bla morötter och äpple i till mig. Den var väldigt god och kändes fräsch! Efter en sån start på dagen, åkte vi sedan till Los Gatos och promenerade runt för att sedan stanna och luncha på en mexikansk resturang som heter Pedro´s. Min pappa heter Pedro, och vi tyckte det var lite roligt att resturangen hette så, då hans namn inte är så vanligt hemma. Vi är glada för att vi åt där, då både jag och min pappa tyckte att det var det godaste stället vi ätit på hittils under den här resan. Idag åkte vi in till San Jose och testade deras Psycho Donuts. Jag åt en med vanilj och Oreo-cookies, som var supergod.

Nu ska jag avsluta det här inlägget och publicera. Har stått uppe i flera timmar.. Skulle bara gå och äta middag och sen fortsätta, med det slutade med att jag blev kvar vid matbordet och snackade massa med min faster.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas