peyzi

SAN FRANCISCO

Uppe på The cheesecake factory åt jag denna goda Oreo cheesecake!

Jag velade mellan dessa Nikes.. Tillslut valde jag de mörkare paret till vänster. Vilka hade ni valt? Förövrigt världens absolut skönaste sko och snygg dessutom(!!)

Utsikten över Union Square från takterassen på Macy´s.

The Bridge! 

Innan vi åkte hem åt vi middag på Barney´s och testade deras hamburgare..

Lite bilder från igår! Som jag skrev i mitt förra inlägg så skulle jag åka till San Francisco city och där var jag igår, hela lördagen. Vi promenerade runt i Union Square, gick till Marriott Hotel och åkte upp på högsta våningen, där har dom en skyebar som man kan gå runt och se utsikt åt alla håll, det var riktigt mäktigt att se. Hade velat gå på dejt där i ett fint fodral och höga klackar någon gång i mitt liv! ..Fria till mig där och jag säger ja! hahawink Vi tog även hissen till högsta våningen på Macy's och lunchade på The cheesecake factory (som är väldigt omtalade för deras cheescakes) så jag åt ingen lunch utan ville prova en cheesecake och om man säger såhär, jag förstår att det är ett omtalat ställe, för den var verkligen såå god. Vi var inne i några butiker, bland annat en stor Nikebutik, så att jag kunde köpa ett par skor som jag hade testat när vi var på Gilroy och sen ångrat att jag inte köpte. Nu är jag glad för det, för att inne hittade jag samma modell som jag ville ha, fast i en snyggare färg!

Vad gjorde vi mer, vi åkte bil över The Bridge, vilket kändes lite overkligt när man annars bara sett den i film. Vi stannade för att fota bron och sen åkte vi tillbaka in till City igen och åkte bland olika gator, åkte uppför en extremt brant gata och det var väldigt läskigt, det lutade så mycket att de kändes som att bilen aldrig skulle orka upp. Precis innan vi åkte hem så stannade vi till på Barney´s och åt hamburgare, då den restaurangen är just känd för just deras hamburgare. Vi kommer åka tillbaka dit en gång till innan vi åker hem har vi redan bestämt.laughing Då kommer jag vilja gå mer i butiker (svårt att gå förbi alla butiker igår haha.. Ville bara gå in!) och även åka båt över för att se fängelset, Alcatraz. 

 

Nu är det söndag kväll, klockan är 21:55 här. Vi grillade innan och efter det har jag suttit här vid datorn och bloggat. (Tänkte avsluta detta inlägg med att skriva lite kort om idag, sen ska jag gå och lägga mig, är supertrött.) Annars idag har jag solat och spelat volleyboll i poolen med mina kusiner. Skönt med en lugn dag! Imorgon ska vi åka till köpcenter som heter Westfield och shoppa. Om jag förstår det rätt så är det en rätt bred kedja, ett köpenter som finns väldigt många av och de har lite mer butiker som man känner igen och även Sephora & Mac som jag vill passa på att gå in på när man inte är i Sverige. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas