peyzi

what i've been up to

Igår torsdag spenderade jag hela dagen på Gilroy. Det var ett väldigt stort område med bara outlet butiker. Jag shoppade en klänning och en crop top inne på American Apparel och i en cosmetic affär köpte jag ett solpuder från MAC. Testade ett par träningsskor från Nike, som jag ångrade att jag inte köpte när jag kom hem sen, annars var det de enda jag hittade efter 7 (!!) timmar. De va inte riktigt min typ av affärer obviously. Va ska man säga, det flesta affärer var mer H&M basic dam möter lindex/kappahl.. haha juste, måste berätta om kommentaren min pappa la när vi var inne på Forever 21! När vi gick runt där inne sa han att " det här känns som en sån här gammal butik, som myrorna" haha laughing Innan vi åkte hem var vi inne på Spirit Halloween och halloween är en högtid som man verkligen går all in för här som ni nog vet, så ni kan tänka er hur mycket grejer dom hade. Precis allt du kan klä ut dig till hade dom kostymer och accessoarer till, masker från skräckfilmer och halloweenmakeup. Sen hade dom tillbehör till saker i hemmet och dukningar om man ska ha hemmaparty. Det obehagligaste var alla stora monster, som de köper för att ställa på gårdarna. På golven fanns lappar som det stod "step on me" allting hoppade fram, rörde på sig eller gjorde något ljud för sig. SÅ läskigt! Tog lite bilder där inne på eventuella kostymer som jag kanske vill ha när det blir halloween, för när jag åker hem här ifrån är det bara två veckor innan det är och då kan det vara rätt skönt att ha fixat det här redan och också för att det är så bra utbud.

Oj vilken lång text det blev om bara Spirit haha. Senare på kvällen åkte vi iväg på en godisaffär i Los Gatos som heter Powell´s sweet shoppe. Jag prövade lösgodis och en liten chokladlåda som heter Buncha Crunch. Ser ut som popcorn doppade i choklad och det smakar som maltesers, så det var faktiskt gott. Godiset var lite annorlunda, det gick att äta men det var inte lika gott som svenskt godis. Det var något som jag faktiskt inte tänkte på innan vi åkte, att de har annorlunda godis här, men nästa gång jag åker hit kommer jag nog ta med godis hemifrån.

Imorse var vi iväg på en Hike igen, fast denna gången i de blå bergen, Sierra Azul som det heter. Det var en helt annan aura, det var kul att få uppleva att gå där i bergen. Efter Hiking åkte vi och lunchade på Rangoli en Indisk Bufé. Det var första gången jag åt indiskt. Det var superstarkt tyckte jag, men väldigt gott.  

Nu är klockan halv fem på eftermiddagen här och jag sitter ute på deras innegård och bloggar. Imorgon är planerna att åka in till San Francisco. Så nästa gång jag bloggar får ni bilder där ifrån.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas