peyzi

BEKÄNNELSER

Jag önskar att jag hade en fotograf som följde med mig överallt, varje dag. Som kunde fota mig hela tiden haha.. Då hade bloggen varit riktigt bra. Varje gång man har en snygg outfit osv.. 

Jag har aldrig ätit kräftor eller sushi, tycker båda ser så äckligt och oaptitligt ut.. Detsamma gäller surströmming, lukten får mig att tappa matlusten.. Förstår inte varför man ens ska äta något som sticker i näsan som det gör. 

Jag är sämst på lagom. Är allt eller inget, aldrig eller alltid. 

Jag tycker inte om något slags kolsyrat vatten. 

Enda gången jag dricker mjölk är till bullar eller när jag gör varmchoklad. 

Jag blir deprimerad när jag är rastlös haha.. 

Bland det roligaste jag vet är att planera inför något. Ex vad man ska ha på sig, smink, skor osv och när dagen är kommen. När man sitter där på förmiddagen, ivrig och taggad lyssnar på musik och fixar sig hehe..

När jag känner mig som snyggast Målar oftast upp en bild i huvudet exakt hur jag vill se ut, när jag ha exakt den outfiten eller de där nya skona som passar perfekt till den toppen och sminket.. När jag känner att min outfit, hår och make är enad, fyfan vad jag känner mig snygg då!!

Jag gillar inte spontana utgångar. När man sitter ofixad sju på kvällen och man bestämmer sig för att gå ut. Stressigt och jag hinner liksom inte peppa. De utgångarna blir aldrig bra. Men sitter man en fredag kväll, fixad och chillar med några och någon föreslår utgång, absolut! Då är jag på. 

Mitt drömyrke Drömmen är att kunna leva på en hobby. Blogg, yt, smink eller styling! Skulle också vara kul att jobba som PT! Jag vill ha en pt..

Min MINST lika stora dröm är att tävla i formel1. Jag vet att jag skulle kunna bli en riktigt bra förare! För jag har det i blodet. hehe. (det märks när jag kör gokart, talangen sitter kvar även om det gått 6 år mellan gångerna jag satt i en kart, det var som om allt kom tillbaka så fort jag kom ut på banan igen. typ som att cykla) Jag skulle ha min pappa som en av mekanikerna, för vi har ett bra samarbete ihop och han förstår mig bäst när det gäller det. och jaa.. Jag har självförtroende när det gäller att vara bakom ratten i en gokart! Bästa känslan jag vet! Lyckan i kroppen! That feeling!

Jag har svårt att komma ihåg namn på låtar, människor jag möter, vad filmer heter osv.. De jag umgås med får istället försöka klura ut vad eller vem jag menar, genom att lyssna på mina långsökta beskrivningar haha. En låt är dock omöjlig för mig att försöka förklara, (så jag ids int ens) För låttexten fastnar heller aldrig, i så fall bara några ord osså kanske jag int minns hur melodin gick..

Jag tycker det är godast att äta på kvällen. Dock det sämsta, så jag försöker äta en tidigare middag, så att om jag vill äta något på kvällen så blir jag hungrig eller sugen tidigare. För jag tycker att det känns bättre att äta kvällsfika vid 19 än vid 23 liksom.

Under vinterhalvåret, måste jag smörja in mina läppar och händer och hy varsamt, blir väldigt torr annars.

Jag tycker det är kul att bada. Vattenland och stora badhus, de kommer jag nog aldrig växa ifrån!

Just nu är jag inte nöjd med min vardag.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas