peyzi

yesterday's snaps

Såhär såg de ut när ja satt och snapa i soffan igår.. Alltså de där tjur-filtre? Så himla fult haha! Hur gör man egentligen så att ens snap är offentligt, men att bara ens vänner kan skicka snap till en? Kommentera gärna här nedan om ni vet. Så blir jag jätteglad. Då skull ni kunna följa mig! Inte för att jag lägg ut speciellt mycket nu, men ha man ett par följare så blir det självklart roligare att lägga ut nå. 

Hade en väldigt bra fredag igår. Fick undan massa saker från min to do list, pappa bjöd på gomat och sen kollade vi på film ihop på kvällen. K ringde även och berätta att han beställt något till mig, så himla gulligt! Blir dock super nyfiken! ..vill vet nu på en gång va de kan vara. hehe

Annars då? Jag längtar ihjäl mig av Elin och Sandra och jag vill ses nu med en gång! Därför hoppas jag att vi planerar in snart när vi ska ses. På måndag lutar det mot att jag kommer följa min pappa och hans sambo till Skellefteå. Gå lite på stan och kanske fika någonstans.. Det blir nog mysigt. Sen ser jag fram emot julen. Tycker det är en mysig dag i helhet. Jag har inte ätit julbord en enda gång i år, så det ska bli väldigt gott det också. I år har jag tyvärr inte pengarna att köpa någon julklapp till någon. Det känns så himla tråkigt! Tycker det är så himla roligt att planera paket, göra dom personliga och sen lägga ner mycke tid på omslaget. Det bästa är när man har köpt något som personen inte förväntat sig och blir superglad av. 

17 december 2016 13:02 | VARDAG |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas