peyzi

rapunzel order

Precis gjort en beställning från Rapunzel på det ni ser här ovan (förutom det askblonda löshåret, för det har jag redan) men egentligen vill jag ha ett nytt sånt också, då mitt har blivit rätt slitet, men det får gå en månad till.

Jag ska fixa mitt hår på måndag och med tanke på hur jag ska göra med mitt hår, så tror jag att det kommer nog bli snyggt att blanda mitt askblonda löshår med den blonda hårförlängningen. (De båda ni ser på bilden) Locktången har jag spanat på i typ ett år haha! Vill verkligen testa den, I och med att det är 38mm så tror jag att den kommer göra sådär perfekta stora och "svalliga" lockar som jag vill ha det. Borsten har min vän Elin och jag testade den ett par gånger i sommar när vi bodde ihop och jag gillade den. 

 

update, still sick

Fyyy vilken natt! Vaknade vid 03.00 och mådde så fruktansvärt dåligt. Var helt genomblöt i svett, det krampade i hela kroppen och lederna, kände mig helt flummig i huvudet samtidigt som de gjorde ont, jag hade svårt att andas och de gjorde jätteont i halsen. Asså jag var så dålig, att ja bara låg där och tänkte att det vore skönt att somna in och dö istället för att känna den här smärtan. Helt sjukt, inget skämt alls, jag mådde verkligen såå dåligt.. Det var jättejobbigt!! Men vad jag lärt mig av de tidigare nätterna är att jag mår som sämst precis när jag vaknar, så om jag sitter uppe en stund bli de lite bättre. Så de va precis vad jag gjorde, jag halv satt upp i en timme innan jag kunde somna igen. Jobbigaste och längsta timmen någonsin!

Sov, vaknade, sov och höll på sådär fram till ca halv 3 på eftermiddagen idag. Har inte klivit upp ur sängen alls, förutom när jag behöver gå på toa. Jag pratade nyss med 1177 och de konstaterade att det var influensa som jag har.  Ursch, längtar efter att jag blir frisk! Känns så tråkigt! Vill verkligen jobba, inge kul att va sjuk och missa massa jobbtimmar på jobbet.. Kollade på Therese Lindgrens youtube nyss, hon precis kommit tillbaka med en ny video och han hade också haft influensa, hon berättade att hon bara sovit i 10 (10!!!!) dar!! Hoppas verkligen inte att det tar så lång tid innan jag blir frisk! Kvinnan jag talade med från 1177 sa att det är olika från person till person givetvis hur lång tid det tar, men iaf en vecka pratade hon om.. 

Sådär jag ville egentligen bara klicka in här och skriva några rader om hur jag mår och hur det går, så ni som läser får en liten uppdate. Sen tänkte jag ta med en liten roligare grej, så det inte bara blir massa tråkigheter att läsa om. Jag ringde och bokade en frisörtid tidigare idag. Gud vad nervöst! Har aldrig varit där färut och då är det alltid så otroligt nervöst. Litar verkligen inte på frisörer och är så rädd att dom ska förstöra håret, antingen genom att bleka sönder det, att de klipper för kort eller att det inte alls blir som man tänkt sig med färg och så, nej fy. Det bästa är att vara hos samma frisör hela tiden, men jag måste faktiskt hitta någon här nere, kan liksom inte åka till Malå varje gång hehe.. wink Så är det någon här nere som har tips på bra ställen att klippa sig gärna i närheten av Sävsjö? Hör gärna av er i såfall, hade vart guld värt. 

Upp