peyzi

Q/A

Har du några piercingar?

Jag har två piercingar, på tungan och i naveln! Har dock tagit ut min navelpiercing nu, för min kropp hade stött ut den så mycket, så att jag inte vågade ha kvar den något mer. Vilket är sjukt synd, för jag gillade den!

Vad har du på dig just nu?

Nikemjukis och ett svart linne jag köpte i London förra året 

Vilken årstid är bäst?

Helt klart sommaren!

Hur ser den perfekta morgonen ut för dig?

En helgmorgon utan planer, när jag får sova hur länge jag vill, kliva upp, stretcha & träna, sen göra en god frukost och lägga sig i soffan eller i sängen igen och mysa länge.. 

Vad tycker du mest om hos dig själv?

Min kreativa sida. Att jag inte ger upp även om det är tufft

Vad är du bra på?

Jag är bra på att köra Gokart, att komma i tid (tidspessimist), bra på smink och styling, att se de positiva hos människor, jag är en bra lyssnare och jag är bra på att laga mat (några snabba sådär, är bra på massa andra saker)

Sover du hellre själv än tillsammans med någon?

haha.. Jag sover aldrig själv! Jag avskyr det. Så jag sover hellre tillsammans med någon, helst sover jag med Kevin.

Vem i din familj har du mest gemensamt med?

Vilken svår fråga.. Asså alla i min familj tycker jag är väldigt väldigt olika. Alla gillar olika saker och är duktig på olika grejer. Jag utskiljer mig ganska mycket från min familj med mina intressen och hur jag vill leva och var jag vill bo mm. Båda mina föräldrar är dumtjuriga när det kommer till sport och det är jag med. ​ ​Men just mest gemensamt skulle jag nog säga min bror, för när vi väl umgås och snackar så förstår vi varandra på ett sätt som inte mina föräldrar skulle göra. 

Är du romatisk?

Ja

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen?

Jag hade inte gjort det, för att OM det tog slut, så skulle jag inte vilja ha mitt x namn på armen. 

Vad gillar du för stil hos tjejer och hos en kille?

Hos tjejer gillar jag väldigt blandat.  ex Lovisa Barkmans, Filippa Hägg, Therese Kudzak, Upcloseandstylish och Desiperkins på insta. men sen tycker jag också om Fanny Lyckman och yt Antys stil som är väldigt ball. En kille är snyggast i en bekväm men ändå genomtänkt stil, lite classy men inte för uppklätt. 

Vad ogillar du mest med dig själv?

Att jag övertänker så mycket. Att jag har socialfobi (det är jobbigt och det förstör och försvårar så mycket) När det gäller utseendet så är det mina halgus valgus på fötterna, de gör ont och känner mig inte bekväm utan sockar.

Finns det något i ditt liv som du ångrar?

Jag ångrar saker som jag som yngre gjorde och hur mitt yngre jag var

Vilken är den vanligaste missuppfattningen folk har om dig?

Att jag är blyg eller kaxig typ.. Men när man känner mig så vet man att jag verkligen inte är det! 

Vilket är det bästa sättet att ragga på dig?

Va social, omtänksam och öppen, charmig och flirtig

Är du bortskämd?

Nej

Var du aktiv i skolan?

Jag skolkade ganska mycket i slutet på gymnasiet men jag har alltid gjort det jag ska göra och när jag väl pluggar så pluggar jag MYCKET, för att jag behöver mycket mer tid och massa olika metoder för att jag ska komma ihåg saker.

Favoritdryck på morgonen?

Juice eller tea!

När brukar du oftast gå och lägga dig?

Minns inte senaste gången jag somnade innan 12, så de säger väl en del?

Är du blyg?

Ja, därav socialfobi som spökar. Men jag gillar att lära känna nya människor, älskar att umgås med massa folk och träffa nya människor, samtidigt som jag tycker det är SKITjobbigt och sväljer ner en ångestklump gång på gång.. När man känner mig så är jag inte blyg på långa vägar.

Sysslar du med någon idrott?

Nej de gör jag inte. Tycker dock att det är tråkigt då jag tycker idrott är riktigt kul. Skulle lätt kunna börja spela innebandy igen, det är svinkul!laughing

Nästa mål i ditt liv?

Jag har väldigt många mål. Men för att överhuvudtaget kunna uppfylla någon av dem så måste jag först och främst ha ett jobb, så det är mitt första mål just nu. Sen så fort jag har fått det, så är nästa mål att flytta till egen lägenhet med Kevin.

Hur svarar du i mobilen?

"Hallå" om det är ett nummer jag inte känner igen så svarar jag "Hej de ä Pernilla"

Brukar du komma i tid?

Ja. Som jag skrev i en av frågorna innan så är jag tidspessimist. Exempel, jag ska åka buss och den går 08.17 säger vi, då kan jag redan stå vid hållplatsen kl 8 haha.. Detsamma gäller när jag ska gå upp till något, ställer alltid väckaren för tidigt, brukar ha en timme kvar innan jag behöver gå när jag är klar. Så typiskt mig..

När mår du bra?

När jag är med Kevin, När mina nära och kära mår bra, När jag har något att se fram emot, när jag tränar regelbundet, och när jag gör något jag tycker är roligt.

Vanligaste färg på dina kläder?

Jag har alltid på mig något svart. Om det inte är kläderna så kanske de är en jacka eller skorna osv

Beroende av?

Internet, välmående och sällskap haha..

Vem behöver du mest just nu?

EEEEllliiiinnnnn, min älskade bästa vän! Har träffat henne alldeles alldeles förlite detta år! Gör ont i kompishjärtat!!

Vad får du oftast komplimanger för?

Oftast? jag vet inte, känns som de oftast är olika. Kan va ett plagg eller ett par skor, mitt hår, min makeup eller en kroppsdel.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas