peyzi

HÖSTJACKOR

Ivyrevel Heathrow jacket / Pälsjackor från DM

Okey, can we talk about this jackets.. Hur fin är inte Kenzas nya jacka från Ivyrevel!? Här kan ni komma till hennes inlägg med jackan. Helt i min smak. Denna heathrow jacka vill jag ha everyday, matcha den med stickat som hon gjort, eller till jeans och boots!! Vilken vardagsoutfit muntrar denna jacka inte upp liksom. Så måste jag lägga ett litet ord för dessa pälsbollar, visst va dom fina. Här hittar ni den svarta och den grå här. Ja vet int riktigt om ja skull passa i en sån, men he se riktigt bra ut på andra. Hur fancy att ha när man ska ut på midda, till ett par höga heels och jeans.

Tänkt på det här med jackor den här årstiden som tusan. Senast i morse, då det sluta med att ja tog av mig alla ytterkläder och stanna inne, istället för att gå ut. om ja int ids fixa mig på morgonen, (vilket ja inte gjorde i morse) då vill ja oftast ba ta på me ett par tights, en snygg hoodie och kanske en stor halsduk. Ha jag tights på mig bara, då känns he bekvämast me en jacka som gå över röven, så att he int bli för mycke skink-chock. Eftersom ja bara hade korta jackor att välja på, så visste ja int va ja skulle ha för kläder istället och min pojkvän stod i hallen och väntade och som jag sa, så slutare med att jag stannade hemma istället.

Med en lite längre jacka så tänker jag något i den här stilen, tyckte den va jättefin. Den hade vare perfekt åt mitt jackproblem i morse. Även till i vinter när jag ska på party, för att jag använder en kort, svart dunjacka på vintern. Förra året så fundera jag på det här varje gång jag skulle ha klänning eller kjol., men främst tänkte ja på det på nyår. Då hade jag en jättefin knälång klänning i glitter, he kändes ju inte sådär skitfänt att då ta påse en plummsi, kort dunis.

 

Va ha ni för jacka / jackor såhär års? Tyck ni också att man behöv flera? 

Upp