peyzi

ASKBLOND

Det här är min drömfärg! Älskar kalla blonda hår, så himla sommarfräscht. Jag kommer siktar på den här färgen i år och målet är att vara såhär ljus till sommaren. Man få ta det stegvis och försiktigt när det handlar om ljusa hår. Ombren har jag planerat "falla naturligt" alltså att låta utväxten vara och inte färga eller slinga över den och då kommer det med tiden troligtvis bli såhär, men de ta sin tid, den kommer inte vara såhär lång till sommaren såklart. men fan va skönt de kommer bli att slippa färga utväxten!

Nu i höst och vinter har jag haft en brun/blond ombre. Grejen var såhär, att jag beställde ett löshår som hette "askig ombre" och då tänkte jag mig detta ovanför, men nej. När hårförlängningen kom så var det "askiga" brunt och det ljusa var en väldigt varm blond. Så därför har jag varit lite mörkare i håret det senaste. men gud vad jag saknar det ljusa!! och ÄNNU MER när jag ser dessa hår! Det är så otroligt fint. 

Idag var jag hos frisören. Hon ljusade upp hela mitt hår rejält och lät utväxten vara och från och med nu ska jag bara duscha med silverprodukter och när jag går till frisören nästa gång ska jag bara be dom lägga i en kall toning i håret, så kommer det med tiden att bli såhär sa hon. smile

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas