peyzi

BLACK MARMOR

Visst va dom snygga! Svarta med marmor och silver detaljer.. Såg även ett par likadana fast i mörkgrönt, tyckte om dom lika mycket, men körde på safecard och tog svart. Jag köpte mina på Clasohlsons.

ÄÄntligen har jag ett par hörlurar! Har bokstavligt skjutit upp på att köpa ett par ända sedan jag köpte mobilen.. Jag klarar inte av Iphones hörlurar som medföljer, jag får såå ont av dom. Så jag gav bort dom till min brorsa direkt och har alltså inte använt ett par hörlurar på så länge. Det här påminns jag om varje gång jag är ute och går, står och väntar, resor osv. Tänk hur många timmars resor jag har gjort UTAN hörlurar och utan internet haha. Långtråkigt kan jag tala om, men nu kommer det äntligen bli lite roligare att vara ute och gå och resa igen! Så det ser jag fram emot. 

Igår eftermiddag blev de en spontantur till Jönköping. Jag köpte då hörlurarna här ovan och på Stadium hittade jag en facemask. Åt Kinabufé och sen stanade vi på Citygross och handlade lite mat. Såg btw en suuuperfin sommarkappa på Veromoda som jag så gärna vill ha! Den måste tilläggas i min garderob. innocent

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas