peyzi

HANDLAT MAT, PRATAR JUICE OCH TRÄNING

Idag klev jag upp vid 9, gjorde mig i ordning lite, mötta upp K som varit på möte för att sedan handla. Det blev två gurkor, bananer, mandariner, ägg, brustabletter och juice. Juicen var förövrigt supergod och innehåller rikt med vitamin. Testa! Det är en apelsinjuice från Innocent. Kan lägga en länk till den från konsums hemsida här.

Grejen med juice är, att det är rätt dyrt och inte så mycket i. Ser ut att på sin höjd rymma fyra glas i en sån där.. Så om man är två personer och dricker ett glas var, varje morgon så måst man köpa en ny typ varannan dag. Så ca 4 i veckan kan vi säga och det skulle då kosta 116kr i veckan, alltså 464:- kr i månaden. Det är för två personer. men ändå.. Va snabbt det drar iväg alltså! Tycker ni det är värt det eller inte? Berätta gärna.

Ikväll ska vi en sväng till Vetlanda och handla på Willys. Dom har så mycket mer där att välja emellan än små butikerna som finns nära här. Sen brukar det skilja ganska mycket i pris i jämförelse med Ica och konsum. Samma juice ex kan kosta mindre där..

Ikväll blir det tacokväll. Ska även beställa gymkort och planerar på att dra dit tidigt imorgon bitti. Måste spana in och lära mig vilka tider som det är minst folk på gymmet. Därför jag oftast annars gymmar hemma, för att här är jag helt själv och kan fokusera helt då. Jag gillar löpbanden och crosstrainern på gymmet och det är väl mest för dom jag kommer gå dit. Köra kondition där och övningar hemma till en början. När jag känner mig mer trygg med att vara på gymmet kommer jag säkert börja köra allt där. men vi får se hur det går, jag kommer i alla fall att börja så.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas