peyzi

I´D RATHER BE SNOWBOARDING

pics - pintereset

Alltså huur sugen blir man inte!!

Att åka snowboard är något jag saknar så himla himla mycket. Bland de bästa som finns. Så himla härligt och otroligt kul. 

Försökte förklara för K (som aldrig åkt i backe förr) och när jag hörde mig själv berätta om det, lät det magiskt. Ja, för mig äre de. Det är en speciell känsla. Jag gillar alla smågrejer med det också. Typ att bo i en fjällstuga, äta mat utomhus vid en eld, utsikten på fjället! Att sätta sig ner i backen och typ bara ta in hur fint det är. Egentligen vill man stanna och fota varenda ögonblick. När det är en solig dag i backen, då det är skönt ute och man känner solen tar lite i ansiktet och snön glittrar sådär fint. ååh. 

Jag har äntligen köpt ett nytt snowboard set., Täckbyxor, jacka och ett par tumvantar som är i samma mönster som jackan. Nästa inköp bli ett par superfina goggles! Något annat på listan är en face mask, om det snöar eller är riktigt kallt liksom. En mössa behöver jag. Vet dock inte hur den ska se ut. Sen vill jag köpa en ny snowboard, men det väntar jag med till nästa vinter. Jag kände att det var dags att faktiskt prioritera dom här grejerna, för det här är en hobby som jag lagt åt sidan, mest för att jag inte haft någon utrustning.. Så nu känns de riktigt bra. Nu är jag supertaggad och längtar tills jag kan åka. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas