peyzi

IT WORKS!!!

MIN DATOR FUNKAR NU!!!!laughing Såå glad!! Allt är kvar med. Puh! Vilken lättnad! Perfekt att den blev klar nu med, så att jag kan ta med den när jag far. Ni ba "far? Vart ska du??" Jo, jag har bokat resa till Sävsjö igen. men först ska jag till Strömsund och hälsa på mina kusiner och deras barn. Både Therese och Tina är mammaledig nu, vilket betyder att vi kommer kunna umgås extra mycket. Så kul! Sen fyll Selma år på fredag, så då blire barnkalas. Känns roligt för mig att jag få medverka på lillans dag också.

Vad har jag gjort sen sist? Jag har hängt hos mamma i helgen. Vi har varit och grattat Jessika som fyllde 12 år och så har vi ätit massa god mat. I söndags bjöd hon på pizza och igår åt vi en jättegod sallad och baguette med tzatziki till, supergott. Vet ni vad jag mer fått göra, jag har äntligen sovit ut. Har haft problem med att sova, men då kunde jag helt plötsligt somna tidigt och vaknade 12,5h senare!! Jag behövde det I guess. 

Imorse satt jag och ringde och planerade, packade och sen hämtade pappa upp mig och jag lunchade med honom. Sen har jag duschat, sagt hej då till morfar och Anita, ringt ännu mer samtal.. Mailat.. pratat emellenåt med pappa och nu sitter jag i soffan och bloggar. Jag kommer sitta här i några timmar och göra inlägg åt er, evenutellt tidsinställa i och med att jag är på resande fot i typ 5-6 timmar. Kom på en jäkligt ful grej som jag eventuellt berättar om imorgon. En sista sak innan jag avslutar detta inlägg. GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA ELIN på din 23års dag! Älskar dig vännen. Puss!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas