peyzi

KAHIKIGRÖN KAPPA

 

Här är kappan jag pratade om i förra inlägget. Så fin! Bilden ger inte färgens rättvisa, den är mer grön i verkligenheten och här ser den lite dassig ut i färgen tycker jag. menmen,jag tyckte om den som sagt. Den är sådär tunn och härlig som man vill att en jacka ska vara på sommaren och sen så gillade jag just att den var kahikigrön, snygg färg på sommaren. Håller alla tummar och tår på att den finns kvar nästa gång. 

Igårkväll åkte jag till Jönköping för bioo! Filmen började 21.45 och innan det stannade vi en sväng på MAX och sen köpte vi godis och popcorn till bion. Vi kollade på SPLIT. Jag länkar trailern HÄR om ni vill kika. Jag tyckte den var bra, men sällskapet tyckte inte det. De blev besvikna för att det inte var mer skräck i den och jag blev lättad över att det inte var det haha! hade btw tänkt fota massa igår men vi drog ner allt för sent, så de blev massa stress.. 

Idag har vi sovit ut och jag har yogat och tränat. Hoppade hopprep, krysshopp och så körde jag massa rump övningar. Följer ni Brittnebabe på Instagram? Jag klickade in på hennes profil idag och tog några idér på övningar och så körde jag varje övning x3 och använde appen jag typ alltid använder när jag tränar, den heter Intervall tabata timer. Try it! 

Nu har jag precis duschat, lagt ansikstmask och bytt i sängen. Är inte det den härligaste känslan! Nu ska jag slänga mig där och ligga och kolla på yt. Vi hörs imorgon igen. Puss.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas