peyzi

MITT 2016

Jag svarade på den här listan förra året, om ni vill läsa den så länkar jag den HÄR. Jag tänkte att det kan bli kul om jag svarar på samma lista varje år här på bloggen. Så får man se hur saker förändras, vad jag gjort annorlunda, vad jag tyckte om mitt år, hur det gick med mina nyårslöften osv. Det blir väl kul va?smile Sen vill jag önska er ett alldeles fantastiskt nyårsafton och ett alldeles fantastiskt nytt år! GOTT NYTT ÅR PÅ ER!! 

 

Beskriv 2016 med tre ord: Hårt, lärorikt och kämpigt.

Hur tycker du 2016 har varit? 2016 har varit som en berg och dalbana. mycket ångest och ensamhet, men också utmanade på ett bra sätt. Jag har övertygat mig själv i mycket.

Bästa köpet? Min Calvin klein väska och mina snowboardkläder måste det nog vara!

Vem har du umgåtts mest med? Umgicks väldigt mycket med Cicci.

Har du blivit bättre på något? Ja, jag har utvecklas mycket i mitt yrke detta år.

Vad var extra dåligt med året? Att jag inte hittade ett nytt jobb direkt efter att jag slutade på mitt förra. Att jag fortfarande inte har ett eget hem.

Vad var extra bra? Att jag hade möjlighet att åka till strömsund och träffa mina släktingar och vara med på Miriams dop. Att mina yrkeserfarenheter som jag har fått detta år, ger mig möjligheter. När mina föräldrar hälsade på mig i sommar på Öland. Den dagen jag kom tillbaka efter 3 månader och fick träffa och sova med älskling igen. Utekvällarna i Öland. Att jag fick se Visby för första gången i mitt liv.

Bästa minnet? En hel sommaren på Öland är svårt att slå!

Vilka städer besökte du? Sävsjö, Jönköping, Vetlanda, Nässjö, Eksjö, Kalmar, Borgholm, Göteborg, Visby, Skellefteå, Strömsund, Östersund, Ö-vik, Malå (haha ingen stad)

Gjorde du något 2016 som du aldrig gjort förut? Jag hade aldrig varit i Visby innan, jag var butikschef, besökte slottet i Borgholm med mamma, jag var på dop och bröllop för första gången.

Vem saknade du? Jag saknade Elin och Sandra. 

Vad önskar du att du gjort mer? Jobbat. nu i höst och vinter.

Vad önskar du att du gjort mindre?  Ätit mindre utemat.

Vad spenderade du mest pengar på? Utemat, mat & entrér

Vad gjorde du på din födelsedag? Ingent firande alls, jag jobbade på dagen som en vanlig dag.

Finns det något som har gjort ditt år bättre? Jag vet inte, tycker att det generellt har varit ett skitår.

Hur skulle du beskriva din stil i år? Arbetskläder eller festkläder. 

De bästa nya människorna du träffade? Jag träffade inga nya människor i år.. Det hade jag verkligen velat!!

Klarade du ditt nyårslöfte i år? Ja det gjorde jag! Tillslut så!

Kommer du ha ett nyårslöfte? Jag skulle vilja skriva en lista med saker jag vill uppnå nästa år och sen ha som mål att pricka av allt på listan.

Dina nyårsplaner? Jag och Elin ska fira in det nya året tillsammans. Det blir att äta gott, dricka vin ur finglas, skåla på tolvslaget, kanske en sväng på klubben. Vi får se helt enkelt!

Vad ska du ha på dig på nyår? Tänkte ha ett glittrigt fodral, men i sista sekund lånar jag en klänning av Elin. Den är svart, knälång, v-ringad och tight. Till det har jag ett par silvriga klackar och ett par superfina örhängen i silver som jag köpt från glitter. Naglarna är matta och mörklila och sminkningen har inslag i samma färg.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? Det får vi se då! Jag hoppas det sker en DRASTISK ändrig i alla fall. För just nu har jag inget liv. 

Tror du 2017 kommer bli lika bra? Det tror jag!smile

Slutligen vilka planer har du för 2017? Jag ska assistera eller praktisera, jobba och flytta.

 

Gillade ni listan? Antar att jag inte är den enda som bara legat ner idag? haha... Så trött efter nattens firande. Jag och Elin vaknade typ efter 16 idag.. Ska packa ihop alla mina grejer nu. Sen ikväll vid 10 tar jag en buss till Norsjö för att möta upp brorsan och hans tjej. Sen ska jag åka med dom till pappa. 

Hoppas ni hade en fin nyårsnatt! And say hello to the new year! Jag uppdaterar er mer under morgondagen. kram!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas