peyzi

NEW YEAR

Hej! Jag har varit borta nu typ hela den här veckan. Jag åkte i onsdags till Skellefteå och kom tillbaka inatt. I onsdags tog jag bussen in, gick en sväng på stan och köpte en bodylotion, sen hämtade Sandra upp mig. Vi åkte och hämtade upp Elin och sen for vi förbi affären, där vi handlade lite gott till kvällen. Vid halv 8 var vi hos Sandra. Vi åt chips, och drack vin och surrade heeela natten. Bokstavligt talat, vi gick inte och la oss fören 7-8 på morgonen tror jag det var. Vi hade så mycket att prata om, det var inte en enda tyst stund från det att vi sågs tills att vi somnade! Så himla härligt att få ta igen tid med mina favoriter. smile 

På torsdagen följde jag med Elin hem, och det är hos henne jag varit resten av dagarna. På torsdagen när vi kom hem till henne gjorde vi i ordning en sallad med mangoraja dressing, som blev jättegod och under kvällen låg vi och pratade massor, varvat med att vi kollade på serie. Alltså Skam är så bra! På fredagen gjorde vi oss i ordning och for en sväng på stan. Vi köpte lite småsaker inför nyårsdagen. Jag hittade ett par superfina örhängen, köpte en ny maskara, då min var helt slut. Elin köpte fransar och nylångtights. Vi köpte alkohol och handlade för morgondagens middag. Efter några timmar på stan och vi äntligen hade kommit hem, så satte vi oss direkt ner för att kolla vidare på serien, vilket vi gjorde in i sena natten. Så himla mysigt och trevligt att bara umgås och se serie ihop, äta gott och prata massvis! 

Vår nyår var väldigt lugn. Vi gjorde oss nyårsfina. Elin gjorde en supergod potatisgratäng och dukade upp med fint skurna grönsaker, melon och massa gott. Sen drack vi vin hela kvällen. På tolvskalet skålade vi tillsammans och kikade på raketer som sköts utanför. Sen tog vi taxi in till stan och gick ut på Verandan. Kom hem vid typ 4 på natten, då åt vi massa mat och kollade på serie tills vi slocknade. Igår när jag vaknade fick jag en chock när jag kollade på klockan! Den va efter 16... Jag som hade tänkt ta bussen hem då haha.. Mina föräldrar bor i urskogen, så de var den ENDA bussen som gick igår och jag missade den. men jag såg sen att de gick en kvällbuss till Norsjö strax innan 22 och min brorsa råka vara där, så då kunde jag ta den. Vilket gjorde att jag och Elin fick mer tid att umgås också, så det var bara bra. Vi beställde onlinepizza och bara tog det lugnt tills jag åkte.

Det är det jag har gjort under dessa dagar jag inte varit aktiv. Jag har inte velat sitta vid mobilen eller datorn någonting, utan jag har bara velat ta vara på tiden tillsammans med mina vänner. Vi ses alldeles för sällan! Sist jag såg Sandra var för ett år sedan och Elin har jag träffat två gånger på ett år.. åh, må så bra av deras sällskap, allt kändes så bra helt plötsligt. Det är så viktigt med vänner!

Igår när jag åkte buss hem och under kvällen när jag kommit hem och lag mig i sängen, så pratade jag i telefon med K i flera timmar. Vi ha inte heller hörts någonting typ under dessa dagar. Så de va skönt att prata massvis med honom också och höra hur han har haft det och va han gjorde på nyår och så. Saknar honom! Typ tre, snart fyra veckor sedan vi sågs nu. 

Nu vet ni vad jag gjort under dessa dagar. Hoppas ni haft det lika trevlig som mig. Puss!

2 januari 2017 16:22 | VARDAG |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas