peyzi

NYÅRSLÖFTEN

Löften och löften.. Jag kallar det hellre mål. För ett löfte för mig är något jag lovar mig själv och ett mål är något jag strävar efter. Klarar jag inte ett löfte, så blir jag besviken på mig själv och får ångest. Därför väljer jag att kalla det mål och kan sikta mot det istället. winwin! 2016 klarade jag 10 mål. När jag läste igenom dom dagen innan nyår så kändes det som att jag inte hade klarat några, men jag gick igenom dom igen och tänkte efter och då var jag uppe i 10 stycken. Jag tycker mitt 2016 har varit ett riktigt dåligt år och därför trodde jag inte att jag skulle ha uppnått något mål. Så det kändes skönt att jag hade det. Många mål som jag inte gjorde var "nöjen" typ fara på Liseberg, åka till Skara osv. Men det var för att jag bodde borta och jobbade hela sommaren. MEN, detta får mig att verkligen vilja göra mer sådana här saker detta år! HA MER KUL. Fara på små utflykter, ta vara på tillfällen osv. För jag jobbar SÅ hårt och sen är jag arbetslös, så de finns ingen tid för mig att göra roliga saker. Så detta vill jag verkligen ändra på i år. 

Några av målen jag klarade 2016 var: Börja blogga mer, ha ett nytt jobb på g, besöka en ny plats, hitta en eller flera nya vänner, åka iväg på hotellweekend med K, lägga pengar på fina naglar, do something good for someone who can not thank you, do something outside of you´re comfort zone.

Detta år har jag delat in mina mål i olika kategorier. Jag har "framtid", "nöjen & fritid", "annat","träning & hälsa" & "fortsätt med". Till den sista kategorien har jag lagt över några mål från förra året som jag helt enkelt vill ta med mig och fortsätta med detta år också. Vissa mål har jag igen, för att jag tycker de är bra mål.

Såhär ser mina mål ut för 2017 just nu. Listan kommer förmodligen att fyllas på. Skrev den här i fredags och kommer på något nytt nästan hela tiden.

 

FRAMTID: 

-Lista ut vad jag ska göra nu. 

-Ha ett nytt jobb på g.

-Spara så mycket som möjligt.

-Skaffa ett hem.

NÖJEN & FRITID:

-Köra gokart minst en gång!

-Besöka skara sommarland.

-Hitta en eller flera vänner.

-Besöka en ny plats.

-Göra klar min receptbok

ANNAT:

-Take an important risk.

-Do something outside of you´re comfort zone.

-Do something good for someone who can not thank you. 

TRÄNING & HÄLSA:

-Testa mer vegetarisk och veganskt.

-Ät mer frukt och grönt.

-Få in en träningsrutin och sluta inte.  

FORTSÄTT MED: 

-Fortsätt blogga, ca ett inlägg om dagen.

-Fortsätt lägga pengar på naglar, det förtjänar du!

-Fortsätt utesluta gluten i så stor mängd som möjligt.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas