peyzi

PAGE 5 OF 365

Brrrrrrrr! Det är -32 grader här i urskogen. Bli att hålla sig inne under en filt hela dagen.

Vet ni vad som hände igår? Fick först en slap i ansiktet av ord, som sa att jag inte vill jobba och vad jag borde göra.. Hm. Alltid "kul" när någon berättar saker för en som man inte visste om sig själv.. Är det okej? Jag tycker inte det. Att vara arbetslös rent ut sagt suger och det är ingenting jag vill vara. Det är ingenting jag önskar någon. För du kommer INGENSTANS som arbetslös. Jag mår aldrig så dåligt som när jag är arbetslös och ju längre jag går arbetslös desto mer dåligt mår jag. Jag har ångest varje dag som arbetslös.

Va hände sen då? Jo, min dator slutade att fungera! Suttit med den som vanligt på dagen och sen på kvällen när jag skulle använda den igen, så slocknar skärmen och jag loggas ut. Jag loggar in igen och det händer samma sak.. Den har batteri och den funkar, men den loggar ut mig och släcker skärmen efter några få sekunder. Vad kan det vara för fel? Min brorsa har kollat på det men han har ingen aning. Vi testade att blåsa ur datorn och då höll den sig i gång i typ 4 minuter. Alltså mycket längre än innan. Men sen dog den igen och allt började om som innan. Vi blåste ur den igen och nu har jag inte rört den på flera timmar. Jag hoppas att det ska ske nåt och att den startar och är som vanligt nästa gång jag provar. Snälla. Alltså........ Jag har jättemycket bilder, ALLA mina personliga brev, massa dokument som är viktiga, massa saker jag skrivit upp OCH min receptbok och min träningsbok!!! Ni kanske bara (??) Jag har typ under hela den här tiden som arbetslös suttit och hållt på med en receptbok och en träningsbok, jag har lagt ner SÅ SÅ mycket tid på det, suttit i flera tusentals timmar!! Jag är så rädd att det ska försvinna. Jag vill inte. 

Jag brukar även blogga hela dagarna, för att jag tycker det är kul, som ett tidsfördriv och för att det blir som om jag har ett "arbete". Ni kanske inte fattar. Men när min dator inte funkar så kan jag typ inte göra det. För där har jag alla bilder som jag använder när jag bloggar och allting. Som tur var så skickade jag två collage till K på fb, som jag gjorde igår när datorn var helt fungerande. Så dom kan jag använda och göra ett inlägg med. Sen har jag många inlägg som är opublicerade. men ändå. Det är aldrig roligt när något tekniskt som är dyrt inte sammarbetar.. Men jag får väl typ åka till Skellefteå och lämna in den eller någonting. Just nu lånar jag pappas sambos dator och bloggar ifrån.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas