peyzi

SÅHÄR VILL JAG SE UT I BACKEN

ANNONS - Inlägget innehåller reklamlänkar (affilatelänkar) från Junkyard.se & Nelly.com

Som jag nämnde tidigare så är största anledningen att jag inte åkt, att jag inte haft några grejer. För de gamla har jag vuxit ur. Förra året tog jag tag i det efter sommaren med sparpengarna jag jobbat ihop då. Jag köpte på mig en snowboard jacka, byxor ett par matchande vantar. Väl investerade pengar känner jag.

I år vill jag lägga pengar på resten av utrustningen också. Jag har har suttit och kollar runt i timtal, på goggles, mössor, brädor osv. Sen slängde jag ihop två collage som ni ser här nedanför, mest för att se hur det skulle se ut ihop. Jag är kär i båda! Vilken snowboard outfit tycker ni är snyggast?

Snowboard / binningar / handskar / mössa / goggles / luva (tyvärr slutsåld) / Calvin ryggsäck

snowboard / binningar / handskar / mössa /goggles / luva (tyvärr slutsåld) / Calvin ryggsäck

Åh! Jag blir så sugen på köpa en hel outfit nu med en gång..

Jag har svarta byxor och jacka och då tänker jag att det skulle vara snyggt att matcha det med grått och vitt som någon av dessa bilder. Vilket tycker ni? Jag gillar leo-binningarna på första, men samtidigt tyckte jag snowboarden i collaget under va finare. Svårt att hitta snygga brädor tycker jag! Många har så himla konstiga mönster och gubbar på?? Förresten nu när jag satt och leta länkarna till inlägget kom jag över en bräda som jag också gillade, om ni gilla rosa borde ni spana in den HÄR.

Har tittat lite på underställ också. På ridestore.se hittade jag tre snygga, bla dessa två, ett ljusgrått set med camoflage mönster här, och så finns det ett underställ som heter Icecold som är min favorit,länkar dom här - tröjan och byxor hur balla?

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas