peyzi

STORYTIME

I morse klev jag upp och packade, fixade mig, var förbi en klädaffär här i lillbyn (sidenote) fick presentkort av morfar, så jag skulle kolla om dom hade nå nice underställ och nån fleecetröja som jag kan ha när jag åk snowboard. (vet dock inte om ja hittade nå eftersom jag skriv det här dagen innan) I let you know, men mina förväntningar är inte höga..

anyway, sen måst vi fara typ hundra år innan bussen gå och den gå 14:49 och de är x antal mil dit. Jag kan int ba gå ner till en busskur, eller busstationen här och sen tame dit. Utan min pappa måst köra me dit och he ta typ en timme.sen sitt vi vid en P-ficka längst vägen mitt i skogen och håll koll i backspeglarna, för att he kolsvart ute och kan va typ 30minus, så man sitt där och glo tills bussen kom och då spring man ut och snör ut resväskan ur bagagen och stå där så att busschauffören uppfatta att man ska med. De här måst ske snabbt. Missa man bussen, då få man åka dan efter! En gång, så uppfatta int bussen att han skull stanna, så att pappa fick köra ikapp bussen och bete sig som en idiot på vägen för att busschauffören skull fatta att han skull stanna.. Men han fattade ändå int. Alltså han sladdade förbi bussen, körde varnings-blinkers, blinkade, bromsade in och höll på, ALLT för att bussen skulle fatta att jag skulle med, tro ni han fatta? Nä. Så kom de en P-ficka och pappa börja blinka, för att han tänk att nu måst busschaufförn fatta att vi ska med, så då kör vi in på P-fickan osså kan bussen stanna bakom. Pappa stanna på P-fickan, men såklart inte bussen.. HAHA! Alltså?? Så he va ba att sätta igång bilen, kapp köra, typ rally förbi igen, osså höll han på sådär som i början, försökte bromsa in bussen och allt, tillslut ställde han sig rakt över vägen!, så att bussen INTE KUNDE komma förbi, osså klev han ut och öppna bagageluckan, plocka ur min resväska och glodde på chauffören med en blick som sa ungefär "HE BA DU ÖPPNA DÖRRJÄVELN OCH HE NUUU!!" Lagomt stelt när jag klev på bussen sen haha!  

Nu när man tänk påre så undra man hur de såg ut från chaufförens vinkel, tänk så trodde han de va nån jävla galning som stoppa vägen och klev ut ur bilen, öppna bagaget och skull dra upp automatvapen eller nå.. Haha!! Nämen, fatta int hur han int förtod att han skull stanna? För vi ha då kört ikapp bussar förut och he ha då gått tio gånger smidigare, plus att där ja ska hoppa på, där äre ett busstopp. Hm.. 

Men ha de int hänt nå sånt här idag så borde ja sitta på bussen nu.

Alltså det är såhär mina texter se ut innan jag går in och ändrar om. Men jag orka inte göra det nu, plus att händelsen låt inte lika lustig om man skulle tala rikssvenska igenom det. Sorry but true. Jag är framme 18:45 ikväll. Therese ska hämta mig då och jag ska sova hos henne. Sen hoppas jag Selma tillfrisknar snart så att vi kan träffas så fort som möjligt och att hon får fira sin dag på fredag utan sjukdom. Vi hörs imorgon! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas