peyzi

MAKEUP HÖRNA

Hur fint va int det här sminkbordet! I mitt rum kommer jag vilja köpa en stol och ett bord och ställa framför fönstret, där jag kan ha allt mitt smink framme och där jag bara kan sätta mig och göra mig i ordning varje morgon. men jag måste anpassa mig efter rummets storlek och ska försöka få till det på bästa sätt. Jag kommer inte köpa ett "riktigt" sminkbord, typ som det ovan, utan jag har kollat lite mer på typ "avlastningsbord" och kanske en pall eller en "sittpuff" till. Jag tänker, att ett smalt/litet avlastningsbord kan man ha som en hallmöbel eller avlastningsbord i framtiden och en sittpuff eller pall är typ detsamma, de kan man lätt placera ut. För jag vill inte köpa saker BARA till det här rummet, utan jag försöker tänka lite långsiktigt och väljer saker som jag vet att jag kan matcha eller använda på andra sätt senare.

 

I sverige ha dom inte så fina sminkbord, dom flesta jag har sett som har ett sminkbord använder bordet till vänster från Ikea.. men jag gillar inte det.. Tycker det ser så "rapplit" ut. men visst är det smart med den där lådan under som man kan dra ut och ha sminket liggandes i, det tycker jag med. men det borde finnas ett sånt bord fast i andra designer! Tänker främst på sidorna på det här bordet, om det till exempel hade sett likadant ut under som bordet till höger, så hade det varit tusen gånger finare.

Eftersom jag inte är så impad av det så känns det onödigt att lägga pengar på ett sånt, istället har jag tittat på det där avlastningsbordet till höger. Tycker det var klint och snyggt, det kan jag verkligen tänka mig att ta med i framtiden och få användning av. men jag ska kolla på det irl först. Jag måste också mäta hur högt upp mitt fönster är, så att bordet kommer i bra höjd i förhållande till fönstret. Grejen är att det är väldigt smalt, och har som sagt ingen hylla under, men jag tänker att jag ska köpa olika sådana förvaringsboxar till sminket och ha på bordet. Har sett att Åhléns har jättemånga olika modeller i akryl som är transparanta. Finns läppstiftshållare och allt möjligt, det ser väldigt organiserat och fint ut tycker jag. 

och att sitta på till "sminkbordet" har jag tittat på den här pallen. Kan man kanske hitta nån snygg kudde och lägga på om man vill. Tyckte den var fett ball och i mitt huvud känns det som att det skulle passa bra till. Som tur är kommer både bordet och den här pallen från MIO, så jag kan ställa pallen vid bordet och provsitta osv i butik innan jag bestämmer mig.

Som sagt, så måste pallen och bordet funka i höjd med varandra och i höjd till mitt fönster såklart, så de inte ser knäppt ut. Ska kolla mer ikväll efter andra alternativ, utifall att.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas