peyzi

WARDROBE

ANNONS - Inlägget innehåller reklamlänkar (affilatelänkar.) från Åhléns.se

Någonting som jag har tänkt köpa till mitt rum i Stockholm är en garderob. De finns en garderob där som jag få använda om jag vill.. men den är så liten att he finns ingen chans om man säg så haha. Sen tänkte jag att en garderob kan jag alltid ta med mig när jag ska flytta, eller sälja om den nu inte skull passa mitt nästa boende. Så ja de känns ändå värt i slutändan. För jag har längtat efter att få hänga upp alla mina kläder SÅ länge. Jag hade tänkt mig en garderob i den här stilen som ovan. Den såg jäkligt rymlig ut, gillar idén att ha väskor där uppe, man kan också ställa skor där. Så som byxorna hänger gillar jag verkligen! Mycket bättre att ha det så än att vika dom tycker jag. Jag vill helst hänga allt, gillar inte att vika in kläder, för att då ser man inte vad man har för något. Man hittar mycket smidigare och får en bättre översikt när kläderna hänger på galjar. Sen är det några lådor, där tänker jag typ underkläder, eller att man köper några förvaringsboxar som man har underkläder och sockar i och så har man sovplagg och mjukiskläder i dom utdragbara lådorna. 

Jag har inte hittat exakt den här garderoben någonstans. men, jag har har sett att på Ikea har dom en garderob som heter PAX som finns i flera olika modeller.. Så då tänker jag att det kanske är en sån garderob som man får "bygga ihop hur man vill" för då kommer jag bygga den såhär. Jag såg att dom sålde såna byxhängare separat och att man kunde välja vilken storlek på den själv, så då kan jag ha en sådär bred om jag vill. (Har ganska många jeans) Här är några exempel på PAX garderober jag tittade på..

Här är tre modeller som jag tyckte om. men ingen som jag gillar lika mycket som den översta. men alla dessa heter som sagt PAX och är väldigt olika, därför jag tror att man borde få designa dom lite hur man vill?.. För jag känner att jag skulle vilja göra en ändring på dom alla. Om vi börjar med den första till vänster, så gillar jag mer att dom har valt att göra byxhängaren så stor, om man jämför med de andra två, deras känns för liten. Sen gillar jag dom här "sidohyllorna" som garderoben har, tänker att jag kan ställa ett par klackar i varje hyllplan. men jag vill nog inte ha två på vardera sida, utan en hade räckt, som på garderoben i mitten. De två första garderoberna har hyllor ovanför, det gillar jag också, för att det blir mer förvaring.

men som sagt den perfekta garderoben hade vart den översta + en sidohylla till skor. Ska bli kul att se hur det blir när vi är på Ikea. Kanske blir en klädstång också, som man kan ha jackor på.. Vi får se som sagt. Jag har kikat på tillbehör till garderoben också. Beroende på vilken garderob det blir, kanske jag behöver köpa förvaringsboxar som jag kan ha sockar och underkläder i. Såg att de hade vita tygboxar på Ikea här, så dom ska jag kolla på när jag är där, om jag inte gillar dem så har jag ett alternativ från Åhléns också, en vit/grå randig här. På Åhléns kommer jag köpa galjar. De blir nog dom tre nedanför. Den med pärlor ska jag ha till klädstången, om det blir en sån, sen tänkte jag nog köra den silvriga i mitten i hela garderoben och den vita med klämmor här, eller den här till kjolar som inte kan hänga på en vanlig galje. Jag ska kolla runt mer, kan hända att jag hittar några andra som faller mig mer i smaken, men dessa är dom jag tycker bäst om hittills. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas