peyzi

Kategori: NEW IN

ripped denim

Nämnde dom här byxorna i mitt tidigare inlägg.. Alltså hur snygga är inte dom här! Köpte dom nu i helgen när jag var i Stockholm. Dom finns på Riverisland om ni vill köpa likadana.

Tänkte berätta vad jag hunnit med sedan sist. Alltså jag har hunnit vara i Skellefteå, Malå, Stockholm, Jönköping och Sävsjö, nu Malå igen sedan vi hördes haha! Förra veckan åkte jag in till Skellefteå en vända till efter helgen, åkte på tisdagen och sov över en natt hos Sandra. På onsdagen tog jag bussen till min pappa, käkade middag, packade om och senare mot natten skjutsade pappa mig till tågstationen i Bastuträsk. Åkte nattåget Stockholm och sen har jag hängt hos Madde fram till i tisdags. Jag hade det väldigt bra dom dagarna. Jag var uppbokad med något varje dag, så det blev lite intensivt men samtidigt hann vi med väldigt mycket annat också. Vi åt god mat, fikade på olika caféer, tittade i butiker, va på Nacka Forum och bara mös på. Madde är en sån härlig människa, man får så bra energi av henne och det är alltid trevligt. 

På tisdagen klev jag upp aptidigt och gjorde mig i ordning, packade väskan och tog mig till T-centralen, för att sedan ta en buss 09.45 till Jönköping. Fixade mina naglar i Jönköping och sen åkte jag till Sävsjö. I Sävsjö var jag en natt, rensade & packade och hade mig. På eftermiddagen på onsdag tog jag tåget igen! Denna gång upp med två ENORMA, proppfulla väskor, som jag åkte nattåg upp till Lappland med. Jag kom fram till min mamma igår förmiddag. puh! Vilket jävla åkande haha. men det har ändå gått bra och jag har inte tyckt att resorna har varit jobbiga alls faktiskt, utan jag har typ funnit mig i att resa ofta och långt, så det går bra. 

Idag gick jag upp vid 7 och åkte till pappa med ALLA mina kläder för att tvätta varendaste plagg. Jag har levt i resväskor typ, så jag ville verkligen tvätta upp allt, så att det känns fräschare. Sen har jag ställt ut mina väskor på mammas balkong så att dom får vädras ur. Så.. Jag har en tvättdag, mellan maskinerna sitter jag vid pappas dator och bloggar. Det är vad jag gör idag och vad jag hunnit med det senaste. Kan inte riktigt berätta allt, men planerar att göra det kanske på måndag. Det är något jättekul som väntar och det ska bli SÅ roligt att dela det med er också. Blev ni nyfikna nu?

clutch

Ännu en favorit av Malene Birger ur min ägo. En annan är mitt skal som jag bloggade om här. Den här fungerar till allt! Fest som vardag. 

Sa precis hejdå till Kevin som for iväg till jobbet nyss, till sin eftermiddag. Åh, dagarna är så långa och tråkiga när han har eftermiddag.. Idag ska jag utnyttja hela dagen vid datorn. Gå på en promenad och titta ikapp några program jag missat. Annars längtar jag till helgen, vi har planerat in lite festligheter i Nässjö. Men mer om det när det närmar sig.

By malene birger, Marc by marc jacobs

Nu är det höst för min del. Jag har haft en extra lång sommar då jag var tre veckor i USA. Dessa köpte jag innan sommaren, men både skalet och örhängena är något jag kommer använda väldigt mycket nu under hösten. Superfina! Jag köpte mina örhängena här och malene birger skalet här!

 Jag är uppe sjukt tidigt idag. Jag vaknade av min brors väckare kl 4 och har inte kunnat somna om.. Fast att jag är svintrött. Låg i sängen och försökte somna om fram till nu innan 7, utan att lyckas. Jag ska ut på praty ikväll, hoppas min sömnbrist inte förstör det! Planen idag är att jag ska ta bussen in till Skellefteå. Möta upp Sandra på stan, vi skulle kolla på en jacka och nå skor åt henne. Sen ska vi hem till henne, dricka lite vin och umgås för att senare gå ute en sväng på krogen! 

Upp